Støtte til luftvejene...?

BALSAMIC CONTROL

Et velkendt tilskudsprodukt, som hjælper med at holde luftvejene i orden

Balsamic Control - når luftvejene slår knuder
Balsamic Control - når pollen og skimmel generer
Balsamic Control - når støv i omgivelserne giver problemer


Odoo - Sample 3 for three columns

Balsamic Control

5 KG og 1 KG

Balsamic Control
- et velsmagende supplement når åndedrættet udfordres

Balsamic Control er et velsmagende supplement designet til at støtte hestens normale respiratoriske system, især når åndedrættet udfordres. Produktet er formuleret i pelleteret form for at forhindre, at hesten sorterer i ingredienserne.

Nogle heste reagerer særligt følsomt på luftkvaliteten. Støv, skimmelsvamp eller pollen kan forårsage gentagne luftvejsproblemer eller ubehag, både i stalden og under arbejde. Balsamic Control er specielt udviklet til at takle disse udfordringer og indeholder en afstemt blanding af fire nøje udvalgte ingredienser: eucalyptus (Eucalyptus globulus), hvidløg (Allium sativum), nigella (Nigella sativa) og citron (Citrus limon), som er sammensat af eksperter fra Audevard.

Eucalyptus (Eucalyptus globulus) bidrager til vejrtrækningen med sin friske, kamferagtige duft og krydrede, kølende smag. Hvidløg (Allium sativum) indeholder antioxidanter og bidrager positivt til at styrke immunsystemet. Nigella (Nigella sativa), er en kraftfuld antioxidant, som er kendt for at støtte luftvejene og påvirke immunsystemet positivt. Balsamic Control indeholder også æterisk citronolie (Citrus limon), der, med sit høje C-vitaminindhold, bidrager til at forhindre oxidativt stress og reducere træthed og udmattelse.

Hvert parti af Balsamic Control gennemgår test forud for frigivelse til salg for at sikre, at enhver form for krydskontaminering fra andre potentielt forbudte stoffer undgåes.

Ved vedvarende luftvejsproblemer bør dyrlægen altid kontaktes, da tiden er afgørende, og det kan i værste fald føre til kroniske tilstande hos hesten.

KØB BALSAMIC CONTROL:

Få mere information og køb hos din dyrlæge 
- eller på dyrlæge webshops:

ER DU DYRLÆGE? 

Som dyrlæge har du mulighed for at registrere dig som kunde,
og købe vores produkter til din praksis.

Er du allerede registreret, så klik her


Ønsker du at blive kunde, klik her